Velkommen

Nr. Bjært Smedie arbejder i dag efter moderne industriprincipper, men bygger på traditionen fra den gamle smedie. Disse to faktorer gør virksomheden til en betydningsfuld underleverandør med stor fleksibilitet og hurtige leveringstider som alfa og omega. En naturlig følge heraf er blevet en væsentlig bredere og mere alsidig produktion, spændende lige fra svejste konstruktioner i sort jern til rustfrit stål.

Jan Pedersen er tredje generation af den oprindelige smedemester i Nr.Bjært og - smedjen ligger stadig i de samme bygninger.

Det er længe siden farfars gamle ambolt har været i brug, men den er ikke glemt og vi kan stadig bruge den.

Den gamle landsbysmedie er blevet til moderne industri.

Hos Nr. Bjært Smedie køber du dansk håndværk, lavet af rigtige danske håndværkere. Rigtige håndværkere er ikke tilfredse før kunden er tilfreds.

Uanset, om du har store eller mindre stålprojekter, så er du særdeles velkommen til at kontakte os på med netop din opgave.

SENESTE!!!!!
NBSM CE er nu CE-godkendt. Rækværket er testet og godkendt til værdier H2-W3 med así A værdier og som den eneste og som vejdirektoratets krav - og scepterafstand pr. 3 meter så de passer til alle broer i DK. ... Se lige her