HISTORIE

Vi kan stadig bruge farfars ambolt

Stolte traditioner og moderne industri
Nr. Bjært Smedie arbejder i dag efter moderne industriprincipper, men bygger på traditionen fra den gamle smedje. Disse to faktorer gør virksomheden til en betydningsfuld underleverandør med stor fleksibilitet og hurtige leveringstider. En naturlig følge er blevet en bredere og mere alsidig produktion, der spænder  fra svejste konstruktioner i sort jern til rustfrit stål. Hos os køber du dansk håndværk, lavet af rigtige danske håndværkere. Rigtige håndværkere er ikke tilfredse før kunden er tilfreds.


Videreføres af tredie generation
Jan Pedersen er tredje generation af den oprindelige smedemester i Nr.Bjært. Smedjen ligger stadig i de samme bygninger. Det er længe siden, at farfars gamle ambolt har været i brug, men den er ikke glemt, og vi kan stadig bruge den. 
 GOD SERVICE OG EFFEKTIVE LØSNINGER

Vi tager ansvar for dit projekt


Der er ingen uforudsete overraskelser eller skjulte omkostninger, når I samarbejder med os. Vi giver altid ærlig og faglig service! Vi optimerer konstant vores processer, så I får det optimale produkt til en konkurrencedygtig pris.  Vi er stolte af at være underleverandør til Danmarks største entreprenører. Vores tegnestue, smede og montører finder i fællesskab optimale løsninger til jeres projekter.

 

Spørg bare!

Uanset om dit projekt er stort eller småt, så er du meget velkommen til at spørge os.